Değerler Eğitimi

Milli ve manevi değerlerimizi öğretmekteyiz.

Degerler-Egitimi
Milletleri ayakta tutan millî, manevî ve ahlaki değerlerdir. Bu değerler, milletlerin birlik beraberlik ve toplumsal dayanışma içerisinde yaşamasını ve milli kimliğiyle tarih sahnesinde yer almasını sağlamaktadır. Milletler, söz konusu değerleri gelecek kuşaklara aktardığı oranda varlıklarını sürdürürler.

Vakfımız, bu noktadan hareketle Değerler Eğitimi çerçevesinde, milli ve manevi değerlerimizin neler olduğunu ve hayatımızın neden vazgeçilmezlerinden olduğunu Öğrencilere güzel bir şekilde anlatmaktadır.

Öğrencilerin doğru sözlü, dürüst, yardımsever, erdemli, saygılı, güzel ve nazik tavır sergilemeleri, vefa, hoşgörü ve dayanışmadan yana davranış göstermeleri hususlarında Vakfımız yardımcı olmaktadır.