Reyhan-Vakfimizin-Faaliyetleri-icin-Desteklerinizi-Bekliyoruz

“İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır” Hadis-i Şerif’i ışığında Vakfımızın Eğitim, Kültürel ve Sosyal Hizmetlerine destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.

Istanbul-Valisi-Sayin-Vasip-Sahin-Kutlu-Dogum-Haftasi-Programimiza-Katildi
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Reyhan Vakfı ve İstanbul Dostlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu programa yoğun bir ilgi vardı. Programa İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN’de teşrif etti.

Salih-Baba-Divanindan-Secmeler
Salih Baba Erzincan’da yetişmiş bir tasavvuf şâiridir. Tasavvufta Üstadı Muhammed Sâmî Erzincânî Hazretleri’nden feyz alarak kemâle ermiştir. Tasavvufta Üstadının himmetiyle ilerledikten sonra pekçok şiir yazmıştır.
Gulden-Bulbullere-Tasavvuf-Sohbetlerinden-Secmeler
Gülden Bülbüllere Tasavvuf Sohbetleri 1, 2, 3 ve 4 ve Gülden Bülbüllere Teveccüh Sohbetleri, Allah Dostları'ndan Abdurrahim Reyhan Hazretleri’nin tasavvuf sohbetlerinden derlenmiş ve Reyhan Vakfı tarafından kitap haline getirilip basılmış eserlerdir.