Hakkımızda

Reyhan Vakfı, 1990 yılında kurulmuş olup bugün itibariyle Aliağa, Bayburt, Kırşehir, Çankırı, Nazilli, Bursa, Elbistan, Uşak, Kahramanmaraş, Sivas, Üzümlü, Erzurum, Pendik, Bolu ve Aksaray olmak üzere on beş şubesi bulunmaktadır.

Vakıf şu faaliyetleri yapmak üzere kurulmuştur; Fakir hastalara, düşkünlere ve herhangi bir imkanı ve geliri olmayan, tedaviye muhtaç şahıslara yardımcı olmak, tedavilerini yaptırmak, örf, anane, ahlak, milli ve dini hissiyatın korunması ve geliştirilmesi için her türlü ilmi, ve sosyal, eğitim, sağlık, spor ve kültürel faaliyette bulunmaktır.

Talebelere ve ilim adamlarına yurt içi ve yurt dışı tahsil, ihtisas ve araştırma bursları vermek, eğitim kurumları ve üniversiteler ile işbirliği yapmak, vakıf adına eğitim tesisleri kurmak,

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, kolej, yüksekokul, fakülte, üniversite, enstitü, ileri teknoloji enstitüleri, eğitim araştırma ve geliştirme merkezleri, kütüphaneler, arşiv ve gösteri merkezleri, dershaneler, öğrenci etüt eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, spor, sosyal ve kültürel amaçlı tesisler kurmak, işletmek,

Hastane, imaret, sosyal dinlenme tesisleri açmak, Vakfın faaliyetlerini tanıtıcı eğitim, kültür ve sanat gibi konularda her türlü ilmi çalışmalar yapmak, yaptırmak, her türlü sesli, görüntülü, basılı yayınlar yapmak, bunun ticaretini yapmak, kermes düzenlemek,

Reyhan Vakfı, kuruluşundan itibaren Vakıf Senedi'ne uygun olarak birçok hayırlı faaliyeti gerçekleştirmiştir.