Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Reyhan Vakfı ve İstanbul Dostlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu programa yoğun bir ilgi vardı. Programa İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN’de teşrif etti.

Istanbul-Valisi-Sayin-Vasip-Sahin-Kutlu-Dogum-Haftasi-Programimiza-Katildi

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Reyhan Vakfı ve İstanbul Dostlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu programa yoğun bir ilgi vardı. Programa İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN’de katıldı.

Program Slayt gösterisi ve Reyhan Vakfı Başkanı Nevzat SUDAŞ ile İstanbul Dostlar Derneği Başkanı Gürbüz TAŞDEMİR’in konuşmalarıyla başladı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr Nihat TEMEL Hocamızın Kuran-i Kerim tilavetini, programa katılanlar büyük bir huşu içerisinde dinlediler.

Erzincan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ALICI Hocamız Peygamber Efendimizin (SAV) mesajlarını insanlığın daha iyi anlaması için neler yapması gerektiğini anlattı.

İstanbul Baş Vaizi Mustafa AKGÜL Hocamız Peygamber Efendimizin (SAV) hayatından güzel misaller vererek dinleyenleri maneviyat aleminde gezdirdi.

Ehl-i Dil Necip Fazıl Karadağ ve İlahi Grubu katılımcılara bir ilahi ziyafeti sundu.

Vakıf Başkanımız Nevzat SUDAŞ Salih Baba Divanı’ndan bir gazeli çok güzel okudu.

İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN günün anlam ve önemine uygun etkileyici bir konuşma yaptı ve program sona erdi.

İlgili Resimler