Öğrenci Bursu

İhtiyaç sahibi Öğrencilere burs vermekteyiz.

Ogrenci-Bursu

Reyhan Vakfı, kuruluşundan itibaren birçok Öğrenciye burs vermiştir ve halen de vermeye devam etmektedir. Vakfımız ihtiyaç sahibi Öğrencilere burs vererek onlara eğitim - öğretim hayatları boyunca destek olmaktadır.

Milletimizin millî, ahlâkî, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve yücelten, yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, başarılı ve güzel ahlaklı Öğrenciler yetiştirmek için Vakfımız gayret sarf etmektedir.

Vakfımız, “İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır” Hadis-i Şerif’i ışığında geleceğimizin teminatı olan Gençlerimize sahip çıkmaktadır.