Rehberlik Hizmeti

Öğrencilere Rehberlik hizmeti sunmaktayız.

Rehberlik-Hizmeti
Reyhan Vakfı, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite Öğrencilerine yönelik Rehberlik hizmeti vermektedir. Vakfımız, Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak hayatta başarılı olmalarını temin etmek için gayret sarf etmektedir.

Öğrencilere, Kariyer Planlaması sürecinde yardım ederek vatanına, milletine ve ailesine hayırlı birer insan olarak yetişmelerine Vakfımız vesile olmaktadır.

Vakfımız, Öğrencilerin, ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek onları hayata hazırlamaya, kendileri ve milletimizin huzuruna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaya çalışmaktadır.